laupäev, 13. juuli 2013

13.07.2013 Aune pulmad

Meie koorivanemal Aunel oli täna väga tähtis päev - pulmapäev. Et kõik ikka sujuks ning Aune ega Jaanus alt ära ei hüppaks läksime kohale, et sündmustel silma peal hoida (suitsukatteks otsustasime paar laulu laulda). Loomulikult olid meil omad huvid mängus, sest kooris on tenori ja bassi ridades veel piisavalt vabu kohti ning kuna Aune niikuinii neljapäeval laulmas käib, siis poleks ju suur tüli kui ta Jaanuse kaasa võtaks. Samade huvidega oli rahvatantsurühma "Kakerdaja" rahvas pulma tulnud. Arvatavasti üsna varsti hakkab Jaanus aktiivselt laulmise ja tantsimisega tegelema. Nagu tal oleks valikut....
Tühjade kätega me pulma ei läinud. Kuna iga pott leiab oma kaane, siis kinkisimegi värskele noorpaarile kaks kaussi eelpool toodud sõnumiga. Selle kumb pott on ja kellele langeb osaks kaane roll, selgitab välja elu ise.
Pulm oli igatahes ilus ning "jah" sõnad said öeldud ja sõrmused sõrme. Nii mõnigi kurtis, et midagi läks laulatuse ajal silma.;) Hiljem tegime ilusaid pilte. Seega, üleskutse armsatele koorikaaslastele: kellel on juurdepääs piltidele võiks siia ka ühe (või mitu) pildi lisada. :) 
Postituse lõpetuseks tahan veelkord värskele abielupaarile palju, palju õnne ja ilusaid aastaid soovida!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar